OrangeLine Webdesign
Diensten die EB techniek aanbiedt.

Advies
Het geven van advies op maat, het oplossen van elektrotechnische vraagstukken aan nieuwe en bestaande machines en besturingen, het programmeren van nieuwe en bestaande PLC: door de kennis van de achterliggende systemen en processen kan EB Techniek snel en gemakkelijk inspelen op alle specifieke wensen. Door het grote aantal uiteenlopende projecten dat EB Techniek heeft uitgevoerd is er een enorme know-how opgebouwd.
    
Engineering
EB Techniek is gespecialiseerd in het schrijven van de technische specificaties. De engineering wordt gedaan in WSCAD, E-PLAN of AUTOCAD. 
    
Software
EB Techniek is gespecialiseerd in het programmeren van PLC - en SCADA-Software.  

Paneel- & kastenbouw
De paneel- en kastenbouw kan op maat of in serie. Op basis van eigen specificaties van de klant of op basis van de engineering door EB Techniek vindt de bouw in eigen beheer plaats.

Plaatsing, oplevering en in bedrijfstelling op locatie
Vervolgens kan EB Techniek de schakelkast op locatie in bedrijf stellen. Afname volgens FAT- en SAT-protocol behoort uiteraard tot de mogelijkheden.
  Industriele automatisering
Machines en installaties bezitten elektrische besturingen en schakelapparatuur. EB Techniek bezit de kennis van relaisbesturingen, motorregelingen, PLC, frequentieregelaars, softstarters etc, etc.
Veel verouderde machines kunnen een kostenbesparing opleveren door deze om te bouwen van gelijkstroommotoren naar draaistroommotoren welke worden aangedreven door een frequentieomvormer. EB Techniek is ondermeer bekend met: Control Techniques, Danfoss, Emotron en ABB.

Service
Daarnaast kunnen er voor nieuwe of bestaande processen eenmalige en meerjarige servicecontracten worden gesloten.

Projectmanagement 
Omdat EB Techniek alle disciplines in eigen huis heeft, is het tevens mogelijk om projecten volledig uit handen te geven aan EB Techniek. Het gehele project zal dan onder regie van EB Techniek worden uitgevoerd.

Alle producten en diensten vallen onder de algemene voorwaarden van EB techniek.
Gegevens EB Techniek
EB Techniek BV
Post- en vestigingsadres:
Meerpad 14, 1911 AS UITGEEST
 
Bezorg- en werkplaatsadres:
Molenwerf 23, 1911 DB UITGEEST
 
Telnr: 06-516 483 87
 

Lees nu het gepubliceerde artikel op het platform voor elektrisch varen.